Er der nogen der har beretning og fotos fra interessante begivenheder? Send endelig videre til redaktionen! Hvad med en beretning fra din bukkejagt?

Denne hjemmeside bliver kun levende, hvis i sender jeres bidrag, s√• kom bare med det. ūüėÄ

Mårhunde

M√•rhunde bliver der desv√¶rre flere og flere af i vores lokalomr√•de. Der er skudt og fanget flere m√•rhunde b√•de i Thy og p√• Mors. S√• hold √łje derude p√• jagten, og check evt. dine r√¶vegrave, hvor m√•rhunde ofte holder til.

Hvis du ser en mårhund, eller har mistanke om at du har en mårhund på dit terræn, så ANMELD DET!

Det kan du g√łre p√• Naturstyrelsens hotline p√• tlf. 88887500, eller du kan kontakte vores lokale m√•rhunde reguleringsj√¶ger Henrik Pedersen p√• tlf. 30563557, mail: henrikpels@gmail.com

Henrik vil også gerne være behjælpelig med at lave en baitplads (foderplads) til mårhunde, og han har tilmed kamera, der kan opsættes i den forbindelse.

Alternativt er du velkommen til at kontakte et medlem fra bestyrelsen, som så vil tage sagen videre.

Vores opfordring her fra Midtthy Jagtforening skal være:

Hold godt √łje derude, og glem ikke at melde ind, hvis du ser en m√•rhund eller tegn p√• det. For at give reguleringsj√¶gerne de bedste betingelser, er det vigtigt, at de f√•r besked med det samme, og ikke f√łrst flere dage efter m√•rhunden er set.

Projektor

Foreningen ejer en projektor/fremviser med tilh√łrende h√łjttaler og l√¶rred. Udstyret kan lejes for kr. 400,- pr. d√łgn. Henvendelse til bestyrelsen.